Телефони
Графік роботи
Пн-Пт: 9:00-17:00
Сб: 9:00-15:00
Нд: Вихідний
Email
[email protected]

Варіанти бамперів на Чері Амулет

  • 20 Грудня 2019

Найдешевший бампер на Чері Амулет або «легкий»

Бампер чері амулет, який називають легким, відрізняється від інших бамперів вагою, тому його так і назвали. Легкий він бо використаний тонкий пластик і відсутня пластина, яка виконує функцію підсилювача переднього бампера. Решітка нижня не знімається як на оригінальному, воно впаяна. Бампер стає нормально і без зазорів і ідеально підійде тому хто хоче недорого відремонтувати свій Chery Amulet.


Хороший передній бампер на Чері Амулет, відомий як «важкий»

Другим в нашому огляді буде Бампер передній Чері Амулет A15-2803500BA. Це найпопулярніша модель бампера серед власників чері амулет. Бампер нічим не відрізняється від оригіналу, а вартість його на порядок нижче.

Решітка бампера знімається і в комплекті заглушка під буксирувальний гак. Товстий і міцний пластик не дасть бамперу «грати».


Грунтований бампер на Чері Амулет

Ви можете відразу купити грунтований передній бампер на Чері Амулет. Це той же «важкий» бампер, тільки вже підготовлений під фарбування відразу з Китаю.


Бампер передній на Чері Амулет рестайлінг або бампер нового зразка

Захотіли оновити «морду» свого мула? То цей варіант саме для Вас! Бампер нового зразка виконаний з міцного пластику і ставиться на машину без «війок» або «вусів». Ваш амулет перетвориться, якщо Ви поставите такий бампер. Але врахуйте, що потрібно докупити ще три решітки в бампер, так як з заводу не комплектується.

ПОРАДА: Якщо хочете заощадити, то просто підіть на ринок і купіть звичайну автомобільну сітку і впаяти її замість решіток.


Бампер FL facelift

Ще існує бампер на чері амулет випуску 2013 року зі однієї великої гратами